Με το foto transfer μπορείτε να αποτυπώσετε τις εικόνες σας οπουδήποτε.
Τώρα μπορείτε με το Foto Transfer να αποτυπώσετε τις αγαπημένες σας εικόνες στον τοίχο πολύ εύκολα! 

Διαλέξτε οποιοδήποτε σχέδιο από τον υπολογιστή ή μία φωτογραφία. Δώστε το δικό σας μοναδικό χαρακτήρα σε όποιο σημείο του σπιτιού εσείς θέλετε.

Κάντε διαχρονική την αγαπημένη φωτογραφία του παιδιού σας στο δωμάτιο του.

Τα μόνα που θα χρειαστείτε εκτός από το υλικό Foto Transfer, είναι ένα πινέλο, σφουγγάρι και προαιρετικά ένα ακρυλικό βερνίκι νερού.

Η εικόνα πρέπει να είναι εκτυπωμένη ανάστροφα σε εκτυπωτή Laser, σε όποιο μέγεθος εσείς επιθυμείτε. Αν εκτυπωθεί όπως την βλέπετε, θα “περάσει” στον τοίχο η δεξιά πλευρά στα αριστερά, σαν να τη βλέπετε στον καθρέπτη.

 

Ξεκινήστε ελέγχοντας την επιφάνεια εφαρμογής της εικόνας, ώστε να είναι καθαρή και σχετικά λεία. Στη συνέχεια περάστε το υλικό Foto Transfer με ένα πινέλο. Πρώτα στο σημείο που θα αποτυπώσετε την εκτύπωση, και μετά απευθείας πάνω στην εκτύπωση από τo εκτυπωμένο μέρος. Τοποθετείστε την εικόνα στον τοίχο σας με το εκτυπωμένο μέρος στον τοίχο. Πιέστε πολύ καλά με ένα στεγνό σφουγγάρι πολλές φορές, ώστε να μη δημιουργηθούν κενά και φυσαλίδες ανάμεσα στην εκτύπωση και τον τοίχο.

Αφήστε την εκτύπωση στον τοίχο για 24 ώρες. Την επόμενη μέρα τρίψτε με ένα βρεγμένο σφουγγάρι. Όταν φύγουν τα υπολείμματα από το χαρτί της εκτύπωσης θα εμφανιστεί καθαρή η εικόνα σας!

Εάν θέλετε μπορείτε να περάσετε μετά ως τελική στρώση, ένα ακρυλικό βερνίκι νερού για προστασία και περισσότερη γυαλάδα. 

 

Είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη δημιουργία σας!

 

Το προϊόν Foto Tranfer Acualux είναι οικονομικό (λιγότερο από 5€ τα 100ml) και θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα μας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες πορώδεις επιφάνειες όπως ξύλο, πέτρα ακόμα και γυαλί.

 

Απελευθερώστε τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας ή χρησιμοποιήστε το σαν δώρο σε αγαπημένο άνθρωπό σας.

 

Give a Reply