Κουζίνα - Τρακαδάς

Κουζίνα

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς και «απολαυστικούς» χώρους του σπιτιού. Ευχάριστες μυρωδιές και γεύσεις, οικογενειακό φαγητό και η ώρα του καφέ είναι μερικές από τις στιγμές που είναι συνυφασμένες με το χώρο.

Τι καλύτερο – να πάρουμε από τα χρώματα που θα επιλέξουμε την ενέργεια και την δημιουργικότητα που χρειαζόμαστε, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις;

Η κουζίνα είναι ένας χώρος που μας προσφέρει πραγματική απόλαυση – πώς αλλιώς να θεωρήσουμε ένα μέρος που απολαμβάνουμε – το φαγητό; Το ζητούμενο λοιπόν είναι να μας δίνει και την κατάλληλη διάθεση, ώστε να απολαύσουμε τις γαστρονομικές μας δημιουργίες. Ακόμα και όταν κάνουμε τις απαραίτητες δουλειές θέλουμε να μας δίνει ευχαρίστηση, με κάθε τρόπο.

Η κουζίνα επειδή καταπονείται έντονα από εσωτερικές υγρασίες εκτός λοιπόν από τις κατάλληλες αποχρώσεις, σημαντική είναι και η επιλογή της ποιότητας των χρωμάτων που θα βάλουμε στην κουζίνα μας. Σήμερα υπάρχουν τέτοιες λύσεις που μας βοηθάνε να ασχοληθούμε μόνο με αυτό που έχει σημασία: το Χρώμα. Επίσης αν χρειάζεται μπορούμε να επιλέξουμε προϊόντα, τα οποία προσφέρουν τον κατάλληλο χώρο σε άτομα που έχουν ευαισθησία σε αλλεργίες και άσθμα. Άλλωστε ο συγκεκριμένος χώρος έχει έντονες εσωτερικές υγρασίες και γι’ αυτό επιλέγουμε χρώμα που αποτρέπει την δημιουργία μυκήτων και μούχλας στην επιφάνεια του.

Δίνοντας σημασία στην αρμονία των χρωμάτων, σε σχέση με το πάτωμα, τα ντουλάπια και τις συσκευές μας, η κατάλληλη επιλογή θα μας βοηθήσει να νιώσουμε καλύτερα μέσα στο σπίτι μας. Είναι εύκολο να αποκτήσουμε μια διαφορά αισθητικής, αφού μπορούμε να επιλέξουμε χρώματα με διαφορετικούς τόνους γυαλάδας (φινίρισμα).

Σε κάθε περίπτωση τα χρώματα της κουζίνας μας προσέχουμε να είναι χαμηλής οσμής, να λερώνονται δύσκολα αλλά να καθαρίζονται εύκολα και να είναι ανθεκτικά στο συχνό πλύσιμο.

Βρες τη λύση

Στα καταστήματα Τρακαδάς οι άνθρωποι μας θα σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη επιλογή που ταιριάζει στο δικό σου χώρο. Ανάδειξε μια μικρή κουζίνα σε μεγαλύτερη ή μια άτονη κουζίνα σε ένα φωτεινό χώρο, που θα χαίρονται όλοι να περνούν το χρόνο τους. Επισκέψου ένα κατάστημα Τρακαδάς και βρες τα κατάλληλα υλικά και λύση. 

Καταστήματα Τρακαδάς 

Ενδεικτικά προϊόντα

Details