Υπνοδωμάτιο ο τέλειος χώρος για να εφαρμόσουμε αγαπημένο χρώμα μας

Υπνοδωμάτιο

Η επιλογή του χρώματος στο υπνοδωμάτιο είναι μια εύκολη υπόθεση. Αφού για μένα σημασία έχει το σαλόνι που είμαι με την οικογένεια μου και υποδέχομαι εκεί, φίλους και συγγενείς ή το δωμάτιο των παιδιών αφού έτσι και αλλιώς για αυτά γίνονται όλα!» Και όλα αυτά είναι ένα μεγάλο λάθος…

Το υπνοδωμάτιο είναι ο προσωπικός μας χώρος . Ο χώρος που θα ξεκουραστούμε απολαμβάνοντας έναν καλό ύπνο. Ο χώρος που θα ηρεμήσουμε μετά από μια έντονη μέρα στην δουλειά.

Τέλος θα είναι ο χώρος που θα οραματιστούμε, θα σχεδιάσουμε το μέλλον και θα μας γεμίσει ενέργεια για να τα καταφέρουμε. Για αυτό όλα τα παραπάνω πρέπει να του δίνουμε τη σημασία που του αρμόζει.

Για το υπνοδωμάτιο χρειαζόμαστε χρώματα που βοηθάνε να «χτίσουμε» την ψυχολογία μας. Επιλέγουμε χρώματα που δένουν αρμονικά μεταξύ τους, μας ξεκουράζουν, αλλά και συνδυάζονται με τα υπόλοιπα χρώματα που επικρατούν στο χώρο μας.

Βρες τη λύση

Θες να αλλάξεις ή να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο; Επικοινώνησε μαζί μας ή επισκέψου ένα κατάστημα Τρακαδάς και βρες μαζί με το εξειδικευμένο μας προσωπικό, τα κατάλληλα υλικά και λύση. 

Καταστήματα Τρακαδάς 

Ενδεικτικά προϊόντα

Details